About Me

My photo
WELCOME TO MY BLOG :) I'm a self-taught make-up artist with over 13 years experience currently living and working in London. Combining a life of a freelancer with working for the best make-up company MAC Cosmetics. I created this blog out of pure PASSION FOR MAKE-UP and started writing it while I was taking some time off from my travels and staying in my hometown in Slovakia and continuing it now from London, (where I settled down for now), enriched with my MAC experience. I really hope you like it. Please don't forget to subscribe and share the page with your friends that might be interested. I'm looking forward to your comments. XOXO SOPHIA

Wednesday 29 August 2012

NICE&EASY




Zajtra si takto spravim vlasy, skusala som to a za dve sekundy je to hotove. Podla mna super napad, ked neviete co s vlasmi medzi umytim. Korienky vlasov nasprejujte suchym samponom, preceste vlasy, premasirujte pokozku hlavy prstami a vyceste hore. Suchy sampon je skvela vec pre osviezenie vlasov. Odstrani mastnotu vlasov bez umyvania a tiez doda objem, jupiii! (suchy sampon zozeniete napriklad v drogerii DM, za 2-3 Eur, je to super vec! 


This is the hairstyle I'm gonna wear tomorrow, tried it out, it's ready in 2 seconds. Super easy and looks classy. Great hairdo for the day between hair washes ;) Use a bit of dry shampoo and you're sorted out! Spray the dry shampoo on the roots, massage your scalp with fingers, then brush it and pin it up. Dry shampoo absorbs all oil from your hair and it looks freshly washed. Another good thing - it gives a bit of volume! whoohooo. You can get dry shampoo in drugstores (DM, Boots, and other)



suchy sampon z Drogerie DM

Batiste dry shampoo, available in Boots and other drugstores 


XOXO Sophia 

3 comments:

  1. Ten Balea som skúšala, ale jednak silno vonia a jednak na tmavé vlasy asi celkom vhodný nie je. Inak super nápad na účes :-) Kiki

    ReplyDelete
  2. Ahoj Kiki, no neviem ci na Svk ale v Irsku a Anglivku som videla aj suche sampony na hnede-tmave vlasy. Co sa vone tyka, na to si treba zvyknut lebo sa pocita s tym ze ten kto suchy sampon pouziva si neumyl vlasy par dni a ta vona je na osviezenie :-) som rada ze sa ti prispevok paci. Pekny vecer ti prajem. Ps. Skusim zajtra pohladat na nete ci je dostat suchy sampon na tmave vlasy aj tu a napisem ti :-)

    ReplyDelete
  3. Jj, suchý šampón na tmavé vlasy som mala-od Lee Staford, sice tiež dosť výrazne vonia, ale krajšie než ten Balea :-) nevýhodou LS je asi štvornásobna cena oproti Balea. A asi so sš neviem robiť, lebo hrozne rýchlo sa mi minuli všetky čo som doteraz mala a to som nesprejovala celú hlavu.Inak ako? Mala si dnes vlasovo-mašlový účes? :-)

    ReplyDelete