About Me

My photo
WELCOME TO MY BLOG :) I'm a self-taught make-up artist with over 13 years experience currently living and working in London. Combining a life of a freelancer with working for the best make-up company MAC Cosmetics. I created this blog out of pure PASSION FOR MAKE-UP and started writing it while I was taking some time off from my travels and staying in my hometown in Slovakia and continuing it now from London, (where I settled down for now), enriched with my MAC experience. I really hope you like it. Please don't forget to subscribe and share the page with your friends that might be interested. I'm looking forward to your comments. XOXO SOPHIA

Sunday 30 December 2012

NEW YEARS EVE MAKE-UP INSPIRATION, INSPIRACIA NA SILVESTROVSKY MAKE-UP

Mile Damy, Dear Ladies, 

Zajtra je Silvester a tie z vas, ktore sa rozhodnete ist namiesto chaty a papucoveho vecera niekam von medzi ludi na skvelu zurku sa iste budete chystat a licit. Nasla som zopar obrazkov, ktorymi sa mozte inspirovat... 

It's New Years Eve tomorrow. Yay, if you don't know what kind of make-up to do, feel free to inspire yourself from the pics bellow. 





Umele mihalnice a Silvester to proste ide do kopy ;)
Fake lashes and New Years Eve go together so well ;) 







Ak nechcete trblietky, volte farby ;)
If you don't want glitter go for a more colourful look ;) 




zaujimava spona do vlasov vam zdokonaly look na vecer
Interesting hair piece will "pimp" your evening look ;) 


Mozte zvolit akukolvek farebnu kombinaciu 3 farieb, len dodrzte postup najsvetlejsia,
tmavsia a najtmavsia. Najtmavsia ide vzdy do vonkajsieho kutika oka - a vela tienovat.

You can choose any combination of 3 colours you like. Just make sure you stick to
one rule the darkest colour goes to the outer corner of the eye - keep blending ;) 


trblietky mozte mat vsade, vsak je Silvester ;)
glitter is all around - yes it's NYE ;))) 




Ked neviete ako na to Nic z Pixiwoo vam to ukaze ;) 
If you don't know how to achieve this look Nic from Pixiwoo will show you. 



Produkt, ktory Nic pouzila (Collection 2000 Glam Crystals ocna linka) u nas nedostanete, ale ak mate chut zvolit nieco trblietave, ako to spravim ja, tak si zajdite do nejakeho nakupneho centra a zakopnite o "stanky" co su uprostred chodby medzi velkymi obchodmi. Tam vacsinou maju nechtove veci, a medzi nechtovymi vecami najdete aj rozne trblietky, ktore su sice na nechty ale mozte ich pouzit na rozne ucely. V tom stanku kupite aj priesvitny gel, ktorym prilepite trblietky na viecko. Alebo v drogerii najdete produkt 2v1 trblietava linka na oci. Kupite v DM - Essence alebo skuste MAC pigmenty. 


Nic used Collection 2000 Glam Crystals glittery eyeliner. If you can't get it try Essence or good old glitter pots (the ones for nails and get yourself a clear liquid eyeliner to help the glitter stick onto your lids) or MAC pigments, Jemma Kidd, Sephora or No.7... Almost every make-up brand has a glitter eyeliner these days ;) 









UZITE SI OSLAVU, POSPOMINAJTE NA UPLYNULY ROK, PODAKUJTE SA ZA SKUSKY A ZA VSETKO (CI DOBRE CI ZLE) CO SA VAM PRIHODILO A ZELAJTE SI NIECO DO NOVEHO ROKA ;) 

ENJOY THE PARTY, REMEMBER ALL THAT YOU WENT THROUGH THIS YEAR, THANK FOR ALL THE CHALLENGES YOU HAD TO FACE AND ALL THE GOOD STUFF. AND WISH FOR SOMETHING ;)




XOXO SOPHIA 



No comments:

Post a Comment